In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Afsluiting kruispunt Dorpstraat, Zitterd, Beekstraat, Kruisstraat in Soerendonk

Afsluiting kruispunt Dorpstraat, Zitterd, Beekstraat, Kruisstraat in Soerendonk

Dit item is verlopen op 22-02-2017.

In januari 2017 vinden er werkzaamheden plaats op het kruispunt Dorpstraat, Zitterd, Beekstraat en Kruisstraat in Soerendonk. De werkzaamheden, waarvoor de afsluiting vereist is, starten op 10 januari 2017 en zijn naar verwachting 7 februari 2017 afgerond.

In de kruising wordt de waterleiding en de riolering gereconstrueerd. Het kruispunt is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden worden omleidingsroutes ingesteld voor zowel het doorgaand verkeer en het bestemmingsverkeer