In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Afsluiting Grootschoterweg voor het doorgaand verkeer

Dit item is verlopen op 10-12-2016.

Van 5 december tot en met 8 december wordt de Grootschoterweg dichtgezet voor het doorgaand verkeer tussen de Parallelweg en de Dwarsstraat. Dit in verband met werkzaamheden aan de riolering. Voor een omleidingsroute wordt gezorgd.

De firma Oomen Leidingtechniek BV is in opdracht van de gemeente Cranendonck gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de riolering. De werkzaamheden betreffen in eerste instantie het reinigen en inspecteren van de riolering. Deze werkzaamheden zijn momenteel afgerond waarna is gestart met de rioolrenovatie. Werkzaamheden bestaan uit het relinen van de riolering ofwel de riolering wordt aan de binnenkant voorzien van een zgn. kousconstructie waarmee de levensduur wordt verlengd.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de volgende straten: Anjerstraat, Bergstraat, Broekkant, Burg. Van Poppelstraat, Bruine Akkers, Dommelstraat, Grootschoterweg, Heggewikke, Heikant, Hoofdstraat, Kapelstraat, Kerkstraat, Looierijstraat, Rembrandtlaan, Sepulchrestraat, St. Cornelisplein en de Treurenburgstraat.

Voor de werkzaamheden aan de Grootschoterweg, Broekkant, Kerkstraat en Heikant worden de benodigde verkeersmaatregelen toegepast. Aanliggende bewoners en belanghebbenden worden per brief vooraf geïnformeerd.

De firma Oomen tracht ongemakken tot een minimum te beperken.