Wegwerkzaamheden en afzettingen

Wegwerkzaamheden en afzettingen

Werken we in de gemeente aan de weg of zijn er afzettingen in verband met evenementen? Alle actuele werkzaamheden en evenementen vind je op de gezamenlijke kaart van Noord-Brabant: www.haalmeeruitdeweg.nl. Ook vind je op deze pagina exact  op welke locatie, wanneer en of er omleidingen zijn!

 • Grensweg – Dammerstraat

  In het weekend van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli 2017 (week 27) wordt er gewerkt aan de Grensweg en Dammerstraat in Budel. De rijbaan wordt vanaf Hamont (België) tot de Grootschoterweg in Budel vernieuwd. Het oude asfalt wordt gefreesd en er komt een nieuwe asfaltdeklaag op zodat de weg weer jaren mee kan.

 • Molenstraat Budel

  Op maandag 26 en dinsdag 27 juni is er gewerkt aan het asfaltonderhoud op de Molenstraat, het gedeelte tussen de Dorpsstraat en Herenstraat, in Budel. Bij het asfaltonderhoud wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Vogelsberg en Schimmelstraat

  Op donderdag 29 en vrijdag 30 juni wordt asfaltonderhoud verricht op de Vogelsberg en Schimmelstraat, het gedeelte tussen de Moonslaan en De Neerlanden, in Maarheeze. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Grootschoterweg

  Op vrijdag 30 juni wordt asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Grootschoterweg, het gedeelte tussen de Nieuwstraat en Midbuulweg, in Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Rijbaan Cranendonck

  Vanaf woensdag 21 juni worden de bestratingen van de rijbaan Cranendonck, het gedeelte tussen de Van Sevenbornlaan en Schoonvorstlaan, herstraat. Naar verwachting nemen de werkzaamheden ca. 3 weken in beslag. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met bebordingen lokaal omgeleid rondom het plein aan de Cranendonck. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Molenheide en de Heuvel.

 • Wegafsluiting / Rioleringswerkzaamheden Wolfswinkel

  Vanaf 14 juni tot eind juli is de Wolfswinkel in Budel afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute.

Archief