Wegwerkzaamheden en afzettingen

Wegwerkzaamheden en afzettingen

Werken we in de gemeente aan de weg of zijn er afzettingen in verband met evenementen? Alle actuele werkzaamheden en evenementen vind je op de gezamenlijke kaart van Noord-Brabant: www.haalmeeruitdeweg.nl. Ook vind je op deze pagina exact  op welke locatie, wanneer en of er omleidingen zijn!

 • Fietspaden Meemortel en Nieuwedijk

  Op dinsdag 30 mei 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op de fietspaden langs de Meemortel en Nieuwedijk in Budel. Tijdens de werkzaamheden worden de gedeelten van de fietspaden met wortelopdruk gerepareerd. Het fietsverkeer wordt met bebordingen geregeld.

 • Dr. Ariënsstraat

  Op woensdag 31 mei 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op de Dr. Ariënsstraat, het gedeelte tussen de Taxandrialaan en de Grensweg in Budel. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Lochterweg en Bresseledijk

  Op woensdag 31 mei 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op de Lochterweg in Budel – Schoot en de Bresselsedijk in Budel – Dorplein. Tijdens de werkzaamheden worden de rijbanen op enkele locaties gerepareerd.

 • De Olifant

  Op donderdag 1 juni 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op De Olifant in Soerendonk. Bij het asfaltonderhoud wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Parallelweg

  Op donderdag 1 juni 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op de Parallelweg, het gedeelte tussen de Pastoor Verbakelstraat en de Heuvel in Budel – Schoot. Bij de werkzaamheden wordt het gedeelte van de geasfalteerde rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Cornelisplein

  Op donderdag 1 juni 2017 wordt op het Cornelisplein, het gedeelte tussen De Dijk en het Gravenkasteel in Gastel asfaltonderhoud uitgevoerd. Bij de werkzaamheden wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag.

 • Fazantlaan en Patrijslaan

  Op vrijdag 2 juni 2017 wordt asfaltonderhoud verricht op de Fazantlaan en Patrijslaan in Budel. Tijdens de werkzaamheden worden de gedeelten van de rijbanen met wortelopdruk gerepareerd.

 • Onderhoud bermen en onverharde wegen Cranendonck

  In de maanden april en mei wordt onderhoud verricht aan de bermen en onverharde wegen van de gemeente Cranendonck. De Beijer Bladel B.V. voert dit onderhoud uit. Tijdens de werkzaamheden worden de bermen en onverharde wegen waar nodig bijgevuld en geëgaliseerd.

Archief