Wegwerkzaamheden en afzettingen

Wegwerkzaamheden en afzettingen

Werken we in de gemeente aan de weg of zijn er afzettingen in verband met evenementen? Alle actuele werkzaamheden en evenementen vind je op de gezamenlijke kaart van Noord-Brabant. Ook vind je op deze pagina exact  op welke locatie, wanneer en of er omleidingen zijn!

 • Kolkenreiniging

  Vanaf 4 december 2019 start de gemeente Cranendonck met het reinigen van alle kolken. Kolken zijn de putjes langs de weg die het regenwater afvoeren.

  Reinigen
  Het reinigen bestaat uit het opzuigen van het grove vuil en water uit de kolk. Dit opgezogen mengsel van vuil en water brengt de kolkenzuiger naar de afvalverwerkingsinstallatie waar het verder wordt verwerkt. Wij verzoeken u om bij het parkeren rekening te houden met de kolken onder uw voertuig.

  Ongemak
  Als de kolkenzuiger aan de zijkant van de weg stilstaat en bezig is, kan voor de andere weggebruikers even ruimtegebrek ontstaan. Hiervoor vragen wij uw begrip. Let ook goed op bij het passeren van de kolkenzuiger.

  Planning
  Als de weersomstandigheden het toelaten, nemen de werkzaamheden 5 weken in beslag.De volgende planning wordt onder voorbehoud aangehouden: Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Budel, Gastel, Soerendonk, Maarheeze.

  Meer informatie
  Voor vragen over het kolken reinigen kunt u contact opnemen met dhr. R. Kusters van Adriaans BV via telefoonnummer 0492-661747.

 • Asfaltonderhoud St. Lambertusstraat en Damenweg

 • Werkzaamheden Damenweg, De Branten en Beekstraat Soerendonk

Archief