Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

VVV Cranendonck

VVV Cranendonck

Evenementen vvv Cranendonck

Bij de VVV kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van toerisme, recreatie, uitgaan en vrijetijdsbesteding. Wandelroutes, fietsroutes, overnachtingen; de VVV-medewerkers kennen de omgeving als geen ander en wijzen u graag de weg. De VVV is dé bron van informatie en inspiratie wanneer u optimaal van uw verblijf in onze regio wilt genieten! In het pand van de VVV Cranendonck is ook het smokkelmuseum gevestigd. Daarnaast zijn er bij de VVV ook streekproducten of VVV cadeaubonnen te koop.

Website
VVV Cranendonck heeft een uitgebreide website met veel informatie over onder andere evenementen en activiteiten en andere toeristische informatie. Daar vindt u ook de actuele openingstijden. De VVV Cranendonck is gevestigd in het centrum van Budel.  

Contactinformatie
Adres:       Markt 22a
                 6021 CE Budel
Telefoon:   0495-587791 (tijdens openingstijden)
e-mail:       info@vvvcranendonck.nl

Aanmelden evenementen
Op de website van de VVV Cranendonck vindt u o.a. ook de evenementenkalender. Wilt u uw eigen evenement aanmelden? Neem via een e-mail contact op met het VVV. Via een autorisatie kunt u vervolgens zelf uw evenement op de kalender plaatsen.