Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

U vindt hier alle informatie over de verkiezingen op 20 maart overzichtelijk bij elkaar.

• De meest recente berichten vindt u hieronder.

• Aan de rechterzijde kunt u doorklikken naar specifieke onderwerpen.

De landelijke campagnes voor de Provinciale Staten verkiezingen en de Waterschapsverkiezingen zijn van start gegaan. Kijk op de verschillende webpagina's voor meer informatie en de stemhulp.

Provinciale Statenverkiezingen

Waterschap De Dommel

Lijsttrekkers en partijen Waterschap

Wijzigingen stemdistricten in Budel en Maarheeze

In Budel is De Borgh toegevoegd als stembureau en zijn de stemdistricten aangepast. Ook in Maarheeze zijn wijzigingen aangebracht in de stemdistricten om een betere verdeling te krijgen.

Wat betekent dat voor u?
Kiezers in de kernen Budel en Maarheeze kunnen ingedeeld zijn in een ander stemdistrict. Op uw stempas (die u uiterlijk 6 maart ontvangt) vermelden we het stemdistrict waar u bent ingedeeld. U bent niet verplicht uw stem uit te brengen in het stembureau dat op uw stempas wordt genoemd. U mag uw stem uitbrengen in elk stembureau in de gemeente Cranendonck.

Stembureaus
In Budel kunt u stemmen in Basisschool De Triolier, Zorgcentrum Mariƫnburght, De Borgh en het gemeentehuis. In Maarheeze kunt u stemmen in De Smeltkroes en Zorgcentrum Marishof. In de kernen Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel en Soerendonk zijn de stembureaus niet gewijzigd.