Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

De Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (trouwambtenaar, BABS) willen graag meehelpen uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Op professionele en persoonlijke wijze scheppen zij een sfeer waarin ieder bruidspaar zich thuis zal voelen.

Zij organiseren samen met u een plechtigheid die voldoet aan de eisen die de Nederlandse wetgeving stelt, maar waarin ook ruimte is voor persoonlijke inbreng. Enkele weken voor de trouwdatum neemt u samen de trouwambtenaren de huwelijksceremonie door.

Trouwen in kasteel

De unieke locatie draagt zeker bij aan een onvergetelijke dag. Want waar in Nederland treft u zoveel rust, ruimte, schoonheid en natuur aan, als bij het kasteel Cranendonck? Niet voor niets is het kasteel Cranendonck al jaren een van de mooiste trouwlocaties van Nederland.

Trouwen in het gemeentehuis

Wanneer u in een moderne, strakke omgeving wilt trouwen, kunt u ook kiezen voor een huwelijk in de raadszaal van het gemeentehuis.

Gratis huwelijk in Cranendonck

Het is voor inwoners van Cranendonck ook mogelijk om gratis in het huwelijk te treden. Een huwelijk vindt dan plaats in een spreekkamer van het gemeentehuis.

Huwelijk op eigen locatie

Het is in de gemeente Cranendonck mogelijk om (onder voorwaarden) op een eigen gekozen locatie te trouwen.

Gastvrouwen

Tijdens een huwelijk worden de trouwambtenaren bijgestaan door enthousiaste gastvrouwen.