In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

De Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (trouwambtenaar, BABS) willen graag meehelpen uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Op professionele en persoonlijke wijze scheppen zij een sfeer waarin ieder bruidspaar zich thuis zal voelen.

Zij organiseren samen met u een plechtigheid die voldoet aan de eisen die de Nederlandse wetgeving stelt, maar waarin ook ruimte is voor persoonlijke inbreng. Enkele weken voor de trouwdatum neemt u samen de trouwambtenaren de huwelijksceremonie door.

Trouwambtenaren van de gemeente Cranendonck 

Trouwen in kasteel
De unieke locatie draagt zeker bij aan een onvergetelijke dag. Want waar in Nederland treft u zoveel rust, ruimte, schoonheid en natuur aan, als bij het kasteel Cranendonck? Niet voor niets is het kasteel Cranendonck al jaren een van de mooiste trouwlocaties van Nederland.

Trouwen in het gemeentehuis
Wanneer u in een moderne, strakke omgeving wilt trouwen, kunt u ook kiezen voor een huwelijk in de raadszaal van het gemeentehuis. 

Gratis huwelijk in Cranendonck
Het is voor inwoners van Cranendonck ook mogelijk om gratis in het huwelijk te treden. Een huwelijk vindt dan plaats in een spreekkamer van het gemeentehuis.  

Huwelijk op eigen locatie
Het is in de gemeente Cranendonck mogelijk om (onder voorwaarden) op een eigen gekozen locatie te trouwen.

Gastvrouwen
Tijdens een huwelijk worden de trouwambtenaren bijgestaan door enthousiaste gastvrouwen.

Afbeelding: Gastvrouwen bij een huwelijk in gemeente Cranendonck

Gastvrouwen bij een huwelijk