In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Sporthallen en gymzalen

Sporthallen en gymzalen

In Cranendonck hebben we meerdere sporthallen en gymzalen. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

Zuiderpoort, Budel

De Zuiderpoort is een complex waar u terecht kunt voor meerdere sportactiviteiten, een multifunctioneel complex dus. De Zuiderpoort beschikt over een zwembad, een turnhal en een sporthal voor diverse zaalsporten. Ook is er een eetgelegenheid en zijn er regelmatig events. De locatie ligt in Budel en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Smeltkroes, Maarheeze

Een ruime sporthal (tot 1.400 m2 vloeroppervlakte) met uitstekende faciliteiten voor alle zaalsporten, turnen en gymnastiek. De Smeltkroes is onderdeel van een multifunctioneel complex met (vergader)zalen, restaurant en een bibliotheek. Dankzij het veelzijdige aanbod zijn verrassende combinaties mogelijk. De locatie ligt in Maarheeze, direct aan de A2 Eindhoven- Weert en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gymzalen

Ideaal voor kleinere groepen en wanneer u minder vloeroppervlakte nodig heeft. Alle zalen beschikken over faciliteiten voor gymnastiek en enkele zaalsporten, kleedruimtes en douches. De zalen liggen in Soerendonk en Maarheeze.

Gymzaal Soerendonk

van Schaiklaan 1B

6027 PL Soerendonk

Gymzaal Maarheeze "de Muzenberg"

Kijkakkers 1a

6021 ER Maarheeze