Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Projecten en plannen

Projecten en plannen

In Cranendonck lopen een aantal grote projecten. Deze staan aan de rechterzijde van deze pagina.

De projecten komen grotendeels voort uit het visiedocument Visie Cranendonck 2009-2024. Hierin lees je over de koers die de gemeenteraad in 2009 heeft vastgesteld en die breed wordt gedragen. Een visiedocument geeft in grote lijnen aan wat de gemeente wil bereiken. Het uitgangspunt is dat Cranendonck een landelijke en groene omgeving combineert met goede voorzieningen. En dat moet zo blijven. De doelen uit de visie zijn ingedeeld in gebieden:

  • Wonen + leven
  • Economie + ondernemen
  • Recreatie + toerisme
  • Sociaal domein