Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Zorg je voor iemand of ben je mantelzorger?

Misschien is de Mentaal Fit cursus van GGzE iets voor jou.

De uitbraak van het coronavirus kan ervoor zorgen dat nog meer mantelzorgtaken op jouw schouders terecht komen. Bovendien moet je afstand houden van je geliefden, thuiswerken, je gezin draaiende houden, of je ervaart terugloop van werk of inkomsten. Dit kan leiden tot vermoeidheid, somberheid, veel piekeren of angstklachten. Kortom, veel zorgen waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken.

Misschien is de Mentaal Fit cursus van GGzE iets voor jou? In deze cursus leer je om deze klachten zelf aan te pakken zodat jij je weer fitter en prettiger in je vel voelt. Je leert hoe je weer positiever en energieker in het leven kunt staan. Mentaal Fit laat zien hoe je de negatieve spiraal kunt doorbreken aan de hand van de thema’s: denken – voelen – doen. Je leert hoe je je beter kunt ontspannen, grenzen stellen en hoe je negatieve gedachten en gewoonten kunt beïnvloeden.

GGzE biedt deze cursus online aan. Vanuit je eigen huiskamer maar toch in een groep. Zo kun je ervaringen delen en van elkaar leren. Een ervaren trainer begeleidt de cursus die bestaat uit 6 online bijeenkomsten van 2 uur. Daarnaast krijg je online modules aangeboden die daarop aansluiten.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie neem dan contact op directtrainingen@ggze.nl (start op 16 juni).