Zonnepanelen op je dak?

Dit item is verlopen op 13-11-2019.

Zonnepanelen op je dak? Dat kan via De Groene Zone. Dit is een initiatief van twaalf gemeenten in de regio. Om iedereen de mogelijkheid te geven zonnepanelen te plaatsen, kunnen inwoners op basis van een lening bij de gemeente zonnepanelen krijgen. Goed voor het milieu en voor de eigen portemonnee, want je bespaart meteen geld omdat de opbrengst meer is dan je lening. Intussen zijn in de regio al meer dan 1.424 installaties geplaatst! In Cranendonck zijn nog zo’n 25 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan.

Meer weten?
Op de website www.degroenezone.nl vind je een formulier om je aan te melden. Dit formulier is bedoeld om aan te geven dat je interesse hebt. Vervolgens word je gebeld door iemand van De Groene Zone. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen. Indien gewenst wordt daarna samen met jou een maatwerkofferte gemaakt.