In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Wil jij ook zonnepanelen via je gemeente?

Wil jij ook zonnepanelen via je gemeente?

Nieuwe plekken beschikbaar bij de Groene Zone!

De gemeenteraad van Cranendonck heeft extra krediet beschikbaar gesteld voor het zonnepanelenproject ‘De Groene Zone’. Zo’n 200 huiseigenaren in Cranendonck deden eerder al mee aan dit project. Door het succes van het project was het budget in Cranendonck echter al bijna op.  Met dit extra krediet kunnen ruim 40 extra huishoudens deelnemen aan De Groene Zone.

Inwoners die meedoen, kopen de zonnepanelen met een lening van de gemeente. Voor een vast bedrag per maand betaal je de zonnepanelen in 15 jaar terug. Doordat dit bedrag lager is dan de normale energierekening betalen de zonnepanelen zichzelf terug.

Vanaf de eerste maand is er dan ook sprake van een financieel voordeel dat alleen maar groter wordt wanneer de lening volledig is afgelost.

Geïnteresseerde bewoners kunnen voor meer informatie kijken op www.degroenezone.nl of contact op nemen met De Groene Zone via 085 208 63 13 en info@degroenezone.nl