In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Wijziging textielinzameling Maarheeze, Soerendonk en Gastel

Wijziging textielinzameling Maarheeze, Soerendonk en Gastel

Als gevolg van de coronacrisis is Reshare op 1 mei gestopt met de textielinzameling en zijn de textielcontainers in Maarheeze, Soerendonk en Gastel verwijderd. De inzameling is overgenomen door Kringloopcentrum Verderest.

Op zaterdagen kunt u voortaan van 10.00 tot 14.00 uur uw textiel inleveren bij de vrachtwagen van Verderest. De inzameldagen voor mei zijn:

  • 9 mei: parkeerterrein Jumbo Maarheeze
  • 16 mei: Jan Maasplein Soerendonk
  • 23 mei: parkeerterrein Jumbo Maarheeze
  • 30 mei: St. Cornelisplein Gastel

Ook kunt u uw textiel gratis inleveren op de milieustraat en bij Kringloopcentrum Verderest te Budel. Lever uw textiel in een gesloten verpakking aan. Verdere informatie over de textielinzameling vindt u op de afvalwijzer of afvalapp.