Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Wijziging textielinzameling Maarheeze, Soerendonk en Gastel

Als gevolg van de coronacrisis is Reshare op 1 mei gestopt met de textielinzameling en zijn de textielcontainers in Maarheeze, Soerendonk en Gastel verwijderd. De inzameling is overgenomen door Kringloopcentrum Verderest.

Op zaterdagen kunt u voortaan van 10.00 tot 14.00 uur uw textiel inleveren bij de vrachtwagen van Verderest. De inzameldagen voor mei zijn:

• 9 mei: parkeerterrein Jumbo Maarheeze
  • 16 mei: Jan Maasplein Soerendonk
  • 23 mei: parkeerterrein Jumbo Maarheeze
  • 30 mei: St. Cornelisplein Gastel

Ook kunt u uw textiel gratis inleveren op de milieustraat en bij Kringloopcentrum Verderest te Budel. Lever uw textiel in een gesloten verpakking aan. Verdere informatie over de textielinzameling vindt u op de afvalwijzer of afvalapp.