Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Wijziging oud-papierinzameling Cranendonck (update)

De huis-aan-huis inzameling van oud papier door verenigingen vervalt tijdelijk door de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus. Daarom neemt Renewi vanaf 30 maart 2020 de inzameling van oud papier op een ander inzamelmoment tijdelijk over. De oud papierinzamelingen van donderdag 26 maart en zaterdag 28 maart komen dus te vervallen.

Inzamelmoment oud papier wijzigt

Het inzamelmoment van de papierinzameling wijzigt. Vanaf maandag 30 maart a.s. mag u uw papier op uw GFT inzameldag in de even weken buiten zetten.

Kijk op de afvalkalender voor uw GFT-aanbieddag. Let op! Dit geldt alleen voor de even weken van 30 maart tot 1 juni 2020.  Mis de vuilniswagen niet en bied uw  papier uiterlijk om 7.30 uur aan op uw vaste aanbiedplaats. Deze wijziging zal in ieder geval tot 1 juni van kracht zijn.

De afvalinzamelaar volgt de aanvullende en aangescherpte maatregelen van RIVM ter bestrijding van het Corona-virus. Uw veiligheid en die van de medewerkers hebben prioriteit!

Wij vragen uw medewerking om samen verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en ruim 1,5 meter afstand te bewaren.

Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met de informatie- en meldingenlijn van Renewi 0800-22 100 10 of mailen met cranendonck@renewi.eu.