Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Wijziging inzameling plastic, metalen verpakkingen en drankkartons

Vanaf maandag 6 juli verschuift de inzamelweek voor plastic, metalen verpakkingen en drankkartons (PMD) van de oneven weken naar de even weken. Dit betekent dat zowel in week 27 als in week 28 het PMD ingezameld wordt. Raadpleeg uw afvalkalender (www.cranendonck.nl/afvalkalender) of de afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” voor de inzameldagen.

Voor vragen of opmerkingen over afvalinzameling kunt u 24/7 bellen met Renewi via 0800 – 22 100 10 of een e-mail sturen naar cranendonck@renewi.eu.