In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Wijziging inzameling oud papier gedurende de avondklok

Wijziging inzameling oud papier gedurende de avondklok

In verband met de avondklok die op dit moment geldt, starten verschillende verenigingen een uur eerder met hun inzamelronde dan u gewend bent. Wij vragen u daarom het oud papier op tijd aan te bieden. De inzameling stopt uiterlijk om 20.45 uur. Als het oud papier om 20.45 uur nog niet is opgehaald, dan verzoeken wij u het papier weer naar binnen te halen en te bewaren tot de volgende inzamelronde. Het is helaas niet mogelijk om de inzameling op een andere dag voort te zetten. De inzamelronden die overdag plaatsvinden, blijven ongewijzigd. Ook de inzameldata blijven ongewijzigd.