Wijziging arbeidsmakelaarschap Cranendonck vanaf september 2019

Wijziging arbeidsmakelaarschap Cranendonck vanaf september 2019

Op dit moment wordt het arbeidsmakelaarschap uitgevoerd door Werk.Kom.

Ondernemers met vragen betreffende arbeidsmakelaarschap kunnen mailen naar werkenincranendonck@cranendonck.nl. Uw vraag komt dan terecht bij accountmanagers Marco Vink en Kim Hendriks van Werk.Kom en wordt binnen 24 uur beantwoord.

Hieronder stellen zij zich voor:

Wij zijn Marco (40) en Kim (38), beiden al een aantal jaren werkzaam als accountmanager bij Werk.Kom. Het is onze missie om voor iedereen een fijne werkplek te vinden en een zinvolle plek in de maatschappij. Want iedereen verdient het om uit te groeien tot de beste versie van zichzelf!

Als accountmanagers zetten wij ons in om werkgevers te verbinden aan werkzoekenden, werkgevers en consulenten te verbinden of werkgevers onderling. We beschikken over een groot netwerk en denken graag met u mee. U kunt bij ons dus terecht voor alle arbeidsgerelateerde vragen, ook als u géén vacature heeft. We maken graag kennis om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

U kunt ons bereiken via e-mail: werkenincranendonck@cranendonck.nl of telefonisch: 06 43 84 42 87 (Kim Hendriks) of 06 42 31 40 96 (Marco Vink).