Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Wie verdient er volgens u een lintje?

Vrijdag 24 april heeft burgemeester Roland van Kessel met veel trots drie inwoners uit Cranendonck verblijd met het nieuws dat zij een lintje ontvangen. U kent vast ook iemand die een lintje verdient! Draag hem of haar dan vóór 15 juli 2020 voor, voor een Koninklijke onderscheiding.

Criteria
Iemand kan een lintje verdienen als hij/zij minimaal 15 jaar lang persoonlijke bijzondere verdiensten leverde voor de samenleving. Dat kan vrijwilligerswerk zijn voor een vereniging, club of stichting, maar ook een bijzondere invulling van een betaalde hoofdfunctie of een combinatie van beiden. Daarbij moeten de werkzaamheden belangeloos zijn verricht.

Hulp bij de aanvraag
Neem altijd even contact op met de gemeente als u iemand wilt voordragen. Wij kunnen u in grote lijnen vertellen of de verdiensten inderdaad voldoen aan de criteria voor een onderscheiding. Ook kunnen wij controleren of de aanvraag compleet is. Hiervoor kunt u contact opnemen met bestuurssecretariaat@cranendonck.nl of bellen naar 0495-431127.

Draag iemand uiterlijk 15 juli 2020 voor!
U dient een aanvraag uiterlijk 15 juli 2020 in via het aanvraagformulier dat u download via www.lintjes.nl/voordragen. Op deze website staat ook alle info voor het aanvragen van een lintje.