Wie verdient er volgens u een lintje tijdens Lintjesregen 2022?

Op maandag 26 april heeft burgemeester Van Kessel met veel trots drie inwoners uit Cranendonck verblijd met een lintje. U kent vast ook iemand die een lintje verdiend. Draag hem of haar dan vóór 1 juli 2021 voor, voor een Koninklijke Onderscheiding tijdens de Lintjesregen van 2022.

Criteria

Iemand kan een lintje verdienen als hij/zij minimaal 15 jaar lang persoonlijke bijzondere verdiensten leverde voor de samenleving. Dat kan vrijwilligerswerk zijn voor een vereniging, club of stichting, maar ook een bijzondere invulling van een betaalde hoofdfunctie of een combinatie van beiden. Daarbij moeten de werkzaamheden belangeloos zijn verricht.

Hulp bij de aanvraag

Neem altijd even contact op met de gemeente als u iemand wilt voordragen. Wij kunnen u in grote lijnen vertellen of de verdiensten inderdaad voldoen aan de criteria voor een onderscheiding. Ook kunnen wij controleren of de aanvraag compleet is. Hiervoor kunt u contact opnemen met bestuurssecretariaat@cranendonck.nl of bellen naar 0495-431127.

Draag iemand uiterlijk 1 juli 2021 voor!

U dient een aanvraag uiterlijk 1 juli 2021 in via het aanvraagformulier dat u download. Hier vindt u ook alle info voor het aanvragen van een lintje.