In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Werkzaamheden Philipsweg Maarheeze

Van maandag 12 tot vrijdag 16 april wordt er gewerkt aan de Philipsweg in Maarheeze. Een gedeelte van de Philipsweg (gedeelte Koenraadtweg-Sparrenlaan) krijgt een nieuwe asfaltlaag. De kruising El Pinar-De Romrijten wordt uitgevoerd als een verhoogd kruisingsvlak. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de tweede fase van het project Koenraadtweg-Hugten-Hugterweg.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is de Philipsweg tussen het bedrijventerrein Rondven en de Koenraadtweg tijdelijk afgesloten voor het doorgaand verkeer. De omleidingsroute staat met borden aangegeven. De parkeerplaats van Sportpark De Romrijten blijft zo veel mogelijk via een kant bereikbaar.

Onderhoudswerkzaamheden Koenraadtweg-Hugten

Tijdens of na de werkzaamheden aan de Philipsweg worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de bermverharding en rijbaan van de Koenraadtweg-Hugten. Met behulp van verkeerslichten, bebording en verkeersregelaars wordt het verkeer geregeld.