Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Werkzaamheden Grootschoterweg Budel-Schoot

Vanaf maandag 16 maart, 2020 wordt er gewerkt aan de Grootschoterweg, het gedeelte tussen de komgrens van en het plein nabij de kerk in Budel-Schoot.

De gemeente vernieuwt de trottoirs en parkeerstroken van de Grootschoterweg en de toplaag van de rijbaan. Gelijktijdig met de onderhoudswerkzaamheden wordt nabij de komgrens van Budel-Schoot een wegversmalling aangelegd. De snelheid van de Grootschoterweg, het gedeelte tussen de komgrens van Budel-Schoot blijft ongewijzigd op 50 km/uur.

De werkzaamheden worden voor de bereikbaarheid van de bewoners gefaseerd uitgevoerd. Eind juni verwachten we, afhankelijk van de weersomstandigheden, gereed te zijn met de werkzaamheden.

Het doorgaande verkeer wordt tijdens de werkzaamheden met bebordingen omgeleid volgens de onderstaande omleidingsrouten:

• Route 1 via de Grensweg, Zwarteweg en Hamonterweg / Pater Ullingsstraat.
  • Route 2 via Pastoor Verbakelstraat / Dwarsstraat, Klein-Schoot en Klein Schoterstraat
  • Sturing verkeer tussen Budel-Dorplein en Budel via de Fabrieksstraat.
  • Route fietsverkeer via Sportlaan, Poelderstraat en Pater Ullingsstraat

De lijndienst van het openbaar vervoer loopt via route 1.  De halteplaats van de Grootschoterweg nabij het Vogelsplein blijft in gebruik.  De halteplaatsen tussen de Dammerstraat en Dwarsstraat komen te vervallen.