Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Werkzaamheden Goorstraat

Werkzaamheden Goorstraat

Vanaf maandag 25 mei worden grasbetontegels aangebracht langs de rijbaan van de Goorstraat, het gedeelte tussen De Olifant en het Eikenschoor in Soerendonk. Naar verwachting zullen de werkzaamheden één week in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden is de weg volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt met bebordingen geregeld.