Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Fabrieksstraat
Op maandag 17 februari 2020 wordt asfaltonderhoud verricht aan de Fabrieksstraat, het gedeelte tussen de Randweg – Zuid en de Hoofdstraat in Budel-Dorplein. Het doorgaande vrachtverkeer richting de zinkfabriek leiden we om via de Geuzendijk, Trancheeweg, Kempenweg en Havenweg.Voor het verkeer tussen Budel en Budel-Dorplein is er een omleiding via de Midbuulweg, Grootschoterweg, Stationsweg en Hoofdstraat.
 

Hoofdstraat
Aan de Hoofdstraat in Budel-Dorplein wordt nabij het kruispunt Hoofdstraat / Fabrieksstraat op maandag 17 februari 2020 klein asfaltonderhoud verricht. Het verkeer wordt plaatselijk geregeld met bebordingen en verkeersregelaars.
 

Randweg - Oost
Op dinsdag 18 februari 2020 wordt asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Randweg-Oost, het rijbaangedeelte tussen de Meemortel en de Nieuwendijk in Budel. Het asfaltonderhoud vindt plaats aan de rijstrook van de Meemortel richting de Nieuwedijk. Het verkeer regelen we ter plaatse met bebordingen en verkeerregelaars. Het doorgaande verkeer vanaf de rotonde aan de Randweg - Zuid wordt omgeleid via de Meemortel, Burg. van Houtstraat en de Nieuwendijk.
 

De planperiode voor de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.