In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Wegens succes verlengd: inkoopactie isolatie en zonnepanelen

Wegens succes verlengd: inkoopactie isolatie en zonnepanelen

Samen verduurzamen voor een aantrekkelijke prijs? Al ruim 430 inwoners gingen u voor en vroegen isolerende maatregelen of zonnepanelen aan via de gezamenlijke inkoopactie die vorig jaar is gestart. Wegens dit succes hebben we besloten de actie te verlengen tot en met 30 maart 2021.

Wat houdt de actie in?

Door samen isolerende maatregelen of zonnepanelen in te kopen, houden we de prijzen scherp. Binnen de actie kunt u isolatie voor vloer of spouwmuren, HR++ glas, zonnepanelen of een warmtepomp aanschaffen. Ook kunt u uw bestaande CV-ketel waterzijdig laten inregelen voor een scherp tarief.

Op de website Winst uit je Woning kunt u meer informatie vinden en zich aanmelden. Hier vult u uw gegevens en die van uw huis in waarna u een offerte aanvraagt. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend.

Let op: subsidie mogelijk!

Sinds 1 januari 2021 is de ISDE-subsidie toegankelijk voor huiseigenaren. Wanneer u minimaal twee isolerende maatregelen neemt kunt u circa 30 procent van de kosten vergoed krijgen vanuit de Rijksoverheid. Voor meer informatie over de subsidie kijkt u op de website van Rijksoverheid.