Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Webinar Concept-RES 4 juni 2020

Samen praten over de energietransitie in Metropoolregio Eindhoven

Door de corona-maatregelen is de inwonersbijeenkomst over energietransitie en de regionale energiestrategie (RES) in het Evoluon in Eindhoven op 11 maart helaas afgelast. Daarom organiseert Metropoolregio Eindhoven (MRE) op donderdag 4 juni van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur een webinar.

Gedurende de presentaties kunt u uw vragen in de chat stellen. Na afloop van de presentaties worden deze vragen zoveel als mogelijk beantwoord. Indien de tijd daartoe ontoereikend is, zorgt MRE ervoor dat uw vragen later schriftelijk beantwoord worden. Ook na de informerende avond kunt u uw vragen mailen naar: energie@metropoolregioeindhoven.nl.

Als u dit webinar wilt bijwonen, meld u dan aan via deze aanmeldlink. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en later ontvangt u een link om in te loggen in het webinar.

Een moderator begeleidt de discussie van het webinar en geeft vooraf tekst en uitleg. Het webinar wordt ook opgenomen en vanaf 5 juni beschikbaar gesteld via de website van de MRE (www.metropoolregioeindhoven.nl). Dus bent u verhinderd, dan kunt de bijeenkomst later  terugkijken en -luisteren.