Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Wat als de spanningen thuis oplopen? Neem contact op met Veilig Thuis

Wat als de spanningen thuis oplopen? Neem contact op met Veilig Thuis

We blijven deze periode zoveel mogelijk thuis. In veel huishoudens gaat dit goed, maar in sommige situaties lopen de spanningen thuis op. Lees wat je kan helpen

Neem contact op met Veilig Thuis 

Vanaf 20 april kun je ook chatten met Veilig Thuis Zuidoost-Brabant 

Maak je je zorgen over je eigen veiligheid? Of van iemand in jouw omgeving? Twijfel je of heb je vragen? Blijf er niet mee lopen, want geweld stopt niet vanzelf. Veilig Thuis luistert naar je verhaal en kijkt samen met jou wat er nodig is om het weer veilig te maken. 

Hoe kun je Veilig Thuis bereiken? 

  • via het telefoonnummer 0800-2000 (24/7)
  • via de chat op hun website www.veiligthuiszob.nl
    Elke dag van 9.00 tot 23.00 uur kun je met een medewerker chatten, al je vragen stellen en advies vragen.
  • Volg Veilig Thuis op Facebook en Instagram, zoek op ‘Veilig Thuis Zuidoost-Brabant