Wandelchallenge in Cranendonck!

Op 23 juli begon het grootste sportevenement ter wereld weer; de Olympische Spelen. Dit willen de beweegcoaches van de gemeente en Land van Horne niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en daarom organiseren ze een ludieke en laagdrempelige actie, een eigen wandelchallenge!

Bewegen is belangrijk voor zowel onze fysieke als psychische gezondheid. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen dagelijks in beweging komen door het maken van een ommetje van minimaal 20 minuten.

De wandelcompetitie wordt bijgehouden via de Ommetje-app van de Hersenstichting. In deze app is per kern een team aangemaakt voor inwoners uit gemeente Cranendonck. Iedereen kan deelnemen! Meld je aan, wandel dagelijks een Ommetje en strijd met elkaar tegen de andere kernen! Zie hieronder de codes om je aan te melden per kern. Wil je de voortgang van de andere kernen zien? Meld je dan aan bij alle kernen!

Budel: F6PEB

Budel-Dorplein: WERKE

Budel-Schoot: 6QGM3

Gastel: D3LRW

Maarheeze: GL9DR

Soerendonk: WABFM

Kom in beweging en word de wandelkampioen in jouw gemeente!

Heb je nog vragen of wil je graag een stappenplan toegestuurd krijgen om je aan te melden bij de Ommetje app? Neem dan contact op met Brigit Arts via B.arts@landvanhorne.nl.