Vrijwilligerspenning Cranendonck voor Arnold Jansen

Vrijwilligerspenning Cranendonck voor Arnold Jansen

Arnold Jansen heeft zondag 26 juli uit handen van wethouder Frits van der Wiel de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor Tennisclub Maarheeze (TCM).

Opgeteld 16 jaar was de heer Jansen onbetaald vrijwilliger en penningmeester van Tennisclub Maarheeze. Daarnaast was hij ook actief betrokken bij diverse commissies van de club.

Als penningmeester en lid van het dagelijks bestuur was de heer Jansen o.a. verantwoordelijk voor contributies, betalingen, subsidies en het opstellen van de begroting. Mede dankzij hem zijn diverse vernieuwingen aan de accommodatie financieel in goede banen geleid.  O.a. de transitie van gravel- naar kunstgrasbanen, de vernieuwing van (baan)verlichting en recentelijk nog de aanleg van drie nieuwe banen.

Zijn langdurige belangeloze inzet is voor de burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan Arnold Jansen de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck toe te kennen.

Algemene informatie
De vrijwilligerspenning wordt toegekend als blijk van waardering aan personen die bijzondere initiatieven of activiteiten hebben ontplooid voor de Cranendonckse samenleving. Initiatieven die uitstijgen boven de reguliere verenigingsactiviteiten.