Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Vrijwilligerspenning Cranendonck voor Arnold Jansen

Arnold Jansen heeft zondag 26 juli uit handen van wethouder Frits van der Wiel de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor Tennisclub Maarheeze (TCM).

Opgeteld 16 jaar was de heer Jansen onbetaald vrijwilliger en penningmeester van Tennisclub Maarheeze. Daarnaast was hij ook actief betrokken bij diverse commissies van de club.

Als penningmeester en lid van het dagelijks bestuur was de heer Jansen o.a. verantwoordelijk voor contributies, betalingen, subsidies en het opstellen van de begroting. Mede dankzij hem zijn diverse vernieuwingen aan de accommodatie financieel in goede banen geleid.  O.a. de transitie van gravel- naar kunstgrasbanen, de vernieuwing van (baan)verlichting en recentelijk nog de aanleg van drie nieuwe banen.

Zijn langdurige belangeloze inzet is voor de burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan Arnold Jansen de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck toe te kennen.

Algemene informatie
De vrijwilligerspenning wordt toegekend als blijk van waardering aan personen die bijzondere initiatieven of activiteiten hebben ontplooid voor de Cranendonckse samenleving. Initiatieven die uitstijgen boven de reguliere verenigingsactiviteiten.