Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Vragen over het gebruik van de afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” op uw telefoon?

Heeft u vragen over het (niet) ontvangen van meldingen op uw afvalapp of het instellen van de ophaaldata in uw agenda? Op de afvalapp vindt u diverse tips voor het gebruik van de app voor verschillende toesteltypen (Zie “Tip inzamelkalender in agenda” en “Tips gebruik app”).

Komt u er toch niet uit, stuur uw vraag dan per mail naar cranendonck@renewi.eu met gegevens over uw type toestel en besturingssysteem, postcode en huisnummer.

Let op: Gebruik de officiële afvalapp van de gemeente Cranendonck “Afvalkalender Cranendonck”, herkenbaar aan het gemeentelogo. Andere apps zoals AfvalWijzer of De AfvalApp zijn niet van de gemeente.