Vragen over het gebruik van de afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” op uw telefoon?

Heeft u vragen over het (niet) ontvangen van meldingen op uw afvalapp of het instellen van de ophaaldata in uw agenda? Op de afvalapp vindt u diverse tips voor het gebruik van de app voor verschillende toesteltypen (Zie “Tip inzamelkalender in agenda” en “Tips gebruik app”).

Komt u er toch niet uit, stuur uw vraag dan per mail naar cranendonck@renewi.eu met gegevens over uw type toestel en besturingssysteem, postcode en huisnummer.

Let op: Gebruik de officiële afvalapp van de gemeente Cranendonck “Afvalkalender Cranendonck”, herkenbaar aan het gemeentelogo. Andere apps zoals AfvalWijzer of De AfvalApp zijn niet van de gemeente.