In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Vragen over het gebruik van de afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” op uw telefoon?

Heeft u vragen over het (niet) ontvangen van meldingen op uw afvalapp of het instellen van de ophaaldata in uw agenda? Op de afvalapp vindt u diverse tips voor het gebruik van de app voor verschillende toesteltypen (Zie “Tip inzamelkalender in agenda” en “Tips gebruik app”).

Komt u er toch niet uit, stuur uw vraag dan per mail naar cranendonck@renewi.eu met gegevens over uw type toestel en besturingssysteem, postcode en huisnummer.

Let op: Gebruik de officiële afvalapp van de gemeente Cranendonck “Afvalkalender Cranendonck”, herkenbaar aan het gemeentelogo. Andere apps zoals AfvalWijzer of De AfvalApp zijn niet van de gemeente.