In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voorbereidende werkzaamheden Maarheeze en Leende

Vanaf 1 februari wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden aan de Philipsweg, Oranje Nassaulaan en D’aasdonken in Maarheeze en Pastoor Thijssenlaan en Maarheezerweg Noord in Leende in verband met de te realiseren maatregelen voor het terugdringen van het sluipverkeer.

Werkzaamheden en planning

Onder de voorbereidende werkzaamheden vallen met name het aanleggen van kabelwerk in de grond en het trekken van sleuven in het wegdek. Deze werkzaamheden vinden plaats in week 5, 6, 7 en 8. In deze periode kan een weghelft tijdelijk afgesloten zijn. Bij de D’aasdonken geldt een omleidingsroute. De komende periode informeren we u over de vervolgplanning en de daadwerkelijke realisatie van de maatregelen.

Meer informatie over de maatregelen is te vinden op de pagina Sluipverkeer A2.