Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Videoboodschap burgemeester Roland van Kessel en wethouder Frits van der Wiel (25 mei 2020)

Veel inwoners zijn in deze coronatijd druk aan het klussen. Dat betekent veel vragen over het aanvragen van een vergunning. Daarnaast hebben de coronamaatregelen ook veel impact op ondernemers. Burgemeester Roland van Kessel en wethouder Frits van der Wiel gaan met RTV Horizon in gesprek over de bijzondere coronatijd en wat dit betekent voor vergunningaanvragen bij de gemeente en activiteiten van ondernemers. Ook twee ondernemers doen hun verhaal over hun initiatieven.