In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Vernieuwing waterleidingen in Maarheeze

Vernieuwing waterleidingen in Maarheeze

Van maart tot en met juli vernieuwt Brabant Water de waterleidingen in Maarheeze. Het gaat om de volgende straten: Oranje Nassaulaan, Molenstraat, Rozenpad, Anemonenstraat, Dahliastraat, Korenbloemstraat, Everard Winterslaan en Willem-Alexanderlaan.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt de straat opengebroken. De bestrating wordt daarna zo snel mogelijk weer hersteld, zodat de overlast zo veel mogelijk beperkt blijft. Inwoners van de straten waar werkzaamheden plaatsvinden, ontvangen een brief met meer informatie.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van Brabant Water.