In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Vergadering Adviescommissie bezwaarschriften A2-gemeenten 11 mei 2021

Vergadering Adviescommissie bezwaarschriften A2-gemeenten 11 mei 2021

Op dinsdag 11 mei 2021 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Agenda

19.30 uur: Bezwaar gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het kappen van 3 essen aan de Waarde te Heeze, kadastraal bekend gemeente Heeze, Sectie F, nummer 4189.

20.00 uur: Bezwaar gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten tot het opleggen van twee lasten onder dwangsom om voor 1 april 2021 tot aanpassing van bouwwerken en bestrating over te gaan op het perceel.

20.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten tot het opheffen van drie parkeerplaatsen in de parkeerschijfzone aan de Valkenierstraat ter hoogte van de Hoogstraat te Valkenswaard, middels het verwijderen van de verkeersborden E10zb en de onderborden OB5011 en OB501r en het realiseren van een permanente bushalte aan de Valkenierstraat ter hoogte van de Hoogstraat te Valkenswaard, middels het plaatsen van verkeersbord LO3b en het aanbrengen van een blokmarkering bij de bushalte.

Zitting bijwonen

Er zijn maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In dit verband vragen wij u om contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571 of 06-18302211) als u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen.