Vastgesteld bestemmingsplan ‘Boschdijkdwarsstraat 12b te Budel’

De gemeenteraad heeft op 21 september 2021 het bestemmingsplan “Boschdijkdwarsstraat 12b te Budel” vastgesteld. Van 2 oktober 2021 tot en met 12 november 2021 kunt u het plan inzien. Het plan is te raadplegen via Ruimtelijke Plannen (NL.IMRO.1706.BPBG3073-VAS1).

Doel bestemmingsplanwijziging

Dit bestemmingsplan gaat over het omzetten van een bedrijfsbestemming naar een woonbestemming aan Boschdijkdwarsstraat 12b in Budel.

Digitaal het plan bekijken

Wij adviseren u het nieuwe bestemmingsplan en de officiële bekendmaking te raadplegen via onze website. Deze versies zijn juridisch bindend. Hier leest u ook hoe u bezwaar kunt maken. Op het gemeentehuis ligt ook een papieren exemplaar ter inzage. Door aangepaste dienstverlening is het gemeentehuis alleen toegankelijk op afspraak. U kunt een afspraak maken via 14-0495.

Zo weet u ervan!

Automatisch alle berichten over uw buurt ontvangen? Meld u aan bij de gratis attenderingsservice van de overheid.