Uitvoerder van zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie en/of HR++ glas?

Gemeente Cranendonck organiseert in samenwerking met het Regionaal Energieloket en intermediair ‘Winst uit je Woning’ vanaf 5 oktober 2021 een grootschalige inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. De gemeente biedt lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid deze werkzaamheden uit te voeren.

Schrijf uw bedrijf in

Is dit interessant voor uw bedrijf? Inschrijven kan tot en met 19 september 2021. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding zal er een uitvoerder worden gekozen. Na 22 september ontvangt u bericht of u geselecteerd bent om mee te doen aan deze inkoopactie. Meld u aan!

Winst uit je Woning

Al meer dan 9 jaar organiseert ‘Winst uit je Woning’ in samenwerking met gemeenten, inkoopacties van energiebesparende maatregelen. ‘Winst uit je Woning’ heeft ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht en zijn 2,5% van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland geplaatst.