Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Uitreiking cheque Stimuleringsfonds aan Vamitec

Uitreiking cheque Stimuleringsfonds aan Vamitec

Wethouder Frans Kuppens heeft een cheque van € 50.000,- cofinanciering mogen uitreiken aan het project ‘The Hangover’ van het bedrijf Vamitec. Deze cofinanciering is mogelijk gemaakt vanuit het MRE Stimuleringsfonds en biedt hierdoor Vamitec een kans om haar innovatieve project verder te ontwikkelen en zo de economie in de regio te versterken.#Stimuleringsfonds @MRE_netwerk @Metropoolregioeindhoven