In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

U laat uw kans om te verduurzamen toch niet liggen?

U laat uw kans om te verduurzamen toch niet liggen?

Bent u huiseigenaar? Dan heeft u eind februari een waardebon van €70,00 gekregen. Met deze waardebon kunt u energiebesparende producten kopen. Bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie. U kunt ervoor kiezen om uw waardebon te verzilveren bij de bouwmarkt of door direct online een bespaarbox te bestellen. 

Ook kunt u zich tot 30 maart inschrijven voor de gezamenlijke inkoopactie voor Vloerisolatie, Zonnepanelen, Spouwmuurisolatie, Hr++-glas en het inregelen van uw CV-ketel. Door samen in te kopen, besparen we allemaal op de aanschafprijs.

Mocht u de waardebon niet meer kunnen vinden, dan kunt u een nieuwe code aanvragen.

Kijk voor meer informatie op de website Winst uit je Woning.