In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Symbolische sleuteloverdracht

Ieder jaar tijdens carnaval draagt de burgemeester de sleutel en macht over van de gemeente naar de Prinsen en Prinsessen van onze carnavalsverenigingen. Dit jaar kunnen we carnaval helaas niet vieren zoals we gewend zijn, maar het helemaal overslaan hoeft gelukkig niet. Vanwege corona vond daarom een alternatieve sleuteloverdracht plaats. Burgemeester Roland van Kessel droeg op donderdag 11 februari aan alle Prinsen en Prinsessen symbolisch de macht over met een ketting van snoepsleutels. Het is mooi om te zien dat binnen de carnavalsverenigingen in Cranendonck veel creativiteit zit en er mooie alternatieven zijn om het dit jaar anders te doen, vooral digitaal. Het gemeentebestuur wenst iedereen veel plezier bij het vieren van een alternatieve carnaval thuis, passend binnen de coronamaatregelen. Alaaf!