In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Speelvoorziening in Gastel: van goed idee tot realisatie!

Vanuit een aantal jonge inwoners uit Gastel is de vraag gesteld of het mogelijk is om een speelvoorziening te realiseren in het nieuwbouwwijkje aan de Vennenhof. Gemeente Cranendonck is samen met deze bewoners aan de slag gegaan om dit initiatief te onderzoeken. Er zijn budgetten gezocht en gevonden, de locatie is in overleg bepaald en er is gekeken naar hoe slim om te gaan met al bestaande speelvoorzieningen.

Zo is er besloten om de bestaande speelvoorziening vlakbij de school te verhuizen naar de Vennenhof. Het speeltoestel wordt afgebroken en opgeknapt. Daarna wordt dit geplaatst op de nieuwe stek aan de Vennenhof. We kunnen op deze manier kosten besparen en goede materialen hergebruiken. De nieuwe speelplek zal voldoen aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving veiligheid speeltoestellen/speelplekken. Samen met de initiatiefnemers gaan we ervan uit dat de kinderen uit de Vennenhof de komende jaren van een veilige en kindvriendelijke speellocatie genieten!