Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Speeddaten met toekomstige werknemers of stagiaires? Doe mee!

De impact van de coronacrisis is groot. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt? Dan heb je als bedrijf elke medewerker weer keihard nodig. Ook die talentvolle stagiair, die met nieuwe kennis en frisse energie een extra boost kan brengen!

Keyport en MeetTheYoungsters nodigen bedrijven daarom uit voor een digitaal speeddate event op dinsdag 2 juni van 15.00 - 17.30 uur met pitches van studenten van het MBO, HBO en WO.

Bekijk de bijgevoegde flyer voor meer details.