Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sneller aan de beurt bij de Milieustraat

Wist u dat u sneller aan de beurt bent bij de Milieustraat wanneer u iets later op de middag of de dag gaat? Afgelopen weken hebben we gemerkt – en u wellicht ook – dat er op het moment dat de Milieustraat open gaat een flinke wachtrij staat op het Rondven. Terwijl later op de middag of gedurende de zaterdag de kans dat u vrijwel direct aan de beurt bent veel groter is. Voor u fijn omdat u niet onnodig hoeft te wachten. Voor de medewerkers prettig omdat ze kunnen zorgen dat ze u zo goed mogelijk van dienst zijn en bijvoorbeeld de balie voor het inleveren van Klein Chemisch Afval (KCA) en frituurolie netjes opgeruimd is.

De Milieustraat is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De drukste tijden zijn rond 10.00 uur op zaterdag en om 13.00 uur op de weekdagen. Ook tegen sluitingstijd is het druk. Komt u tussen 14.30 en 16.00 op weekdagen? Dan hoeft u over het algemeen niet te wachten