In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Save the date: Inloopbijeenkomst Regionale Energiestrategie (RES)

Save the date: Inloopbijeenkomst Regionale Energiestrategie (RES)

De gemeente nodigt u uit voor een online inloopbijeenkomst over de energietransitie op 10 februari, van 19.30 uur tot 21.30 uur

Regionale Energiestrategie

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. In de Metropoolregio Eindhoven onderzoeken we samen waar en hoe we met wind- en zonne-energie elektriciteit kunnen opwekken, hoe we energie kunnen besparen en duurzame warmtebronnen kunnen benutten. De afspraken die we in de regio hierover maken, noemen we de regionale energiestrategie (RES). De eerste versie van deze strategie is samengebracht in een voorstel: de RES 1.0.

Save the date

Wat staat er in de RES 1.0? En wat betekent dit voor de gemeente, voor u als inwoner of ondernemer? Wilt u deze online inloopbijeenkomst bijwonen? Zet de datum alvast in uw agenda. Meer informatie over het programma en inschrijving volgt snel!