In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Regiogemaal Budel op de schop

Aan de rotonde bij de Maarheezerweg en de Broekkant in Budel ligt het rioolgemaal van waterschap de Dommel. Hier stuwen pompen het rioolwater uit Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein richting de rioolwaterzuivering in Soerendonk.

Werkzaamheden

Tijdens een grote renovatie aan het gemaal worden putten, leidingen, pompen en elektra vervangen om het rioolwater te verwerken. De werkzaamheden starten in week 1 van 2021 en eindigen naar verwachting week 12.

Alle bewoners rondom het werkgebied worden geïnformeerd over de werkzaamheden. De aannemer verspreidt een huis-aan-huis-brief.

Omleiding

Om de verbinding van het riool vanuit de Broekkant op het nieuwe gemaal te realiseren, sluiten we de Broekkant ter hoogte van de Maarheezerweg tussen 11 en 15 januari af. Een omleiding en overige verkeersmaatregelen worden met verkeersborden zichtbaar gemaakt.