Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Regel het online

Wilt u een afspraak maken met de gemeente? Of een verhuizing doorgeven? Misschien wilt u graag een milieupas aanvragen, of heeft u een uittreksel nodig. Deze en andere zaken kunt u eenvoudig online regelen.

Hoe werkt het?
Op onze website vindt u bij een groot aantal zaken een groene knop met “online regelen”. Als u hierop klikt komt u in een nieuw scherm waarbij u de mogelijkheid heeft om direct een aanvraag of melding in te dienen. Wanneer u een afspraak wilt maken staat er vaak een oranje knop met ‘afspraak maken’. Zo regelt u steeds meer online, snel en wanneer het u uitkomt.  Op dit moment is het – vanwege de coronamaatregelen – tijdelijk alléén mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Bel ons dan via 14 0495.