Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Raadsvergadering op dinsdag 26 mei 2020

Raadsvergadering op dinsdag 26 mei 2020

Agenda en uitnodiging

Op dinsdag 26 mei vergadert de gemeenteraad van Cranendonck. Deze vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. Als gevolg van de landelijke maatregelen in verband met het coronavirus vergadert de raad zonder publiek. De vergadering is live te volgen via www.cranendonck.nl/webcast.

De voorlopige agenda met bijbehorende stukken en de beantwoording van de schriftelijke vragen zijn te raadplegen via het Raadsinformatiesysteem. Voor alle bestemmingsplannen kan de volgende site geraadpleegd worden: ruimtelijkeplannen.nl. Aan het begin van de vergadering stelt de gemeenteraad de definitieve agenda vast.