Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Publicatie gemeentenieuws

Vorige week vernam de gemeente dat De Grenskoerier haar faillissement heeft aangevraagd. Een vervelend bericht, zeker in deze moeilijke tijden. Jarenlang kon u wekelijkse het gemeentenieuws lezen in De Grenskoerier op onze eigen pagina in dit weekblad. Wij bedanken de medewerkers van De Grenskoerier voor deze jarenlange en prettige samenwerking.

Om inwoners ook op papier te blijven voorzien van het nieuws van de gemeente is het gemeentenieuws te vinden in HAC Weekblad. Daarnaast kunt u natuurlijk terecht op onze website www.cranendonck.nl/nieuws, onze digitale nieuwsbrief en onze social media.