Picknick voor inwoners gemeente Cranendonck op azc

Dit item is verlopen op 18-06-2018.

Het Azc in Cranendonck organiseert op zondag 17 juni een picknick voor inwoners van de gemeente Cranendonck op het grote grasveld van het azc tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

Door middel van deze picknick willen medewerkers en bewoners van het azc kennis maken met de inwoners van de gemeente.

‘Bedankt voor alles’ wordt er vaak door bewoners gezegd. Bewoners bedanken hier niet alleen COA medewerkers voor de opvang, maar ook de Nederlandse maatschappij en in het speciaal die van de gemeente Cranendonck. Ze zijn blij dat ze gastvrij ontvangen worden in de gemeente en daar willen ze graag iets voor terug doen. Door een picknick te organiseren wordt er kennis uitgewisseld en kunnen bewoners en inwoners elkaars cultuur leren kennen.

Tijdens de picknick is er dan ook volop de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, dit onder het genot van een hapje en drankje. Bewoners gaan in de komende dagen aan de slag met verschillende kleine hapjes met een buitenlands tintje voor de bezoekers van de picknick. Onze bewoners staan ook open voor de Nederlandse hapjes, daarom vragen ze aan u om een Nederlands hapje mee te nemen. De bewoners brengen deze dan als gastheer of vrouw rond gedurende de picknick.

Voor een kleedje en bankje wordt gezorgd! Ook aan de kinderen is gedacht, er is een springkussen en ruimte genoeg om te spelen. Bij slecht weer vindt de picknick plaats in een tent.

Alle bewoners en medewerkers van het azc nodigen u van harte uit om langs te komen op zondag 17 juni tussen 11.00 uur en 13.00 uur op het azc.