Oproep voor Veteranen Ontmoeting Cranendonck

Gemeente Cranendonck vindt het belangrijk dat we stilstaan bij onze (oorlogs)geschiedenis en oog hebben voor de mensen die hierin als militair ons land gediend hebben. Daarom organiseren we samen met de Wapenbroeders afd. Cranendonck op 17 september in de namiddag een Veteranen Ontmoeting Cranendonck in de Borgh in Budel. Dit speciaal voor veteranen uit onze gemeente en de Nederlandse veteraan die woonachtig is in Hamont-Achel.

Aanmelden

We hopen alle veteranen met hun partner die middag te mogen ontvangen. Enkele veteranen zijn bij de organisatie in beeld, maar mogelijk niet iedereen. Daarom vragen we aan alle veteranen om zich te melden. U kunt zich tot 1 augustus aanmelden door te mailen naar het bestuurssecretariaat van gemeente Cranendonck via bestuurssecretariaat@cranendonck.nl of te bellen naar 0495 431 127. Geef dan uw naam, adres en waar u als militair met welk onderdeel gediend heeft, door. Ook vernemen we graag of u samen met uw partner zult deelnemen. We ontmoeten u graag op 17 september voor de eerste Veteranen Ontmoeting in Cranendonck. U ontvangt na aanmelding nog een separate uitnodiging. Vanzelfsprekend wordt op een vertrouwelijke manier met uw gegevens omgegaan.