Oproep: De Grenskoerier niet ontvangen?

De gemeente publiceert iedere week het gemeentenieuws in De Grenskoerier. Heb je De Grenskoerier niet ontvangen? Meld dit dan, zoals gebruikelijk, bij De Grenskoerier.

Omdat de gemeente het belangrijk vindt dat het gemeentenieuws u bereikt, vragen we u het óók bij de gemeente te melden als u De Grenskoerier niet ontvangen heeft. Zo krijgen wij een beter beeld bij het bereik van ons gemeentenieuws. Dit kan via www.cranendonck.nl/bezorginggemeentenieuws of telefonisch via 14 0495. Bedankt!

Goed om te weten: Naast de publicatie van het gemeentenieuws in De Grenskoerier maakt de gemeente haar nieuws ook bekend op op www.cranendonck.nl, de digitale nieuwsbrief (www.cranendonck.nl/nieuwsbrief) en social media. Bekendmakingen staan ook op www.overheid.nl.