Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Op zoek naar talentvolle starters, ambitieuze doorgroeiers en ervaren professionals

Gemeente Cranendonck is een ambitieuze gemeente. Als starter op de arbeidsmarkt krijg je de kans om de opgedane kennis in de praktijk te brengen en ervaring op te doen met het werken bij de overheid. De samenwerkingsverbanden en uitdagende projecten en initiatieven zoals de aanwezigheid van een asielzoekerscentrum (AZC), de energietransitie en Metalot bieden ook aan ervaren beleidsmedewerkers en projectleiders volop uitdaging. De korte lijnen, de kans om het op jouw manier te doen binnen gestelde kaders, de open en informele werksfeer en het tijd- en plaatsonafhankelijk werken in zelfsturende teams maken werken bij gemeente Cranendonck aantrekkelijk. Komende tijd maakt een grote groep collega’s na vele dienstjaren gebruik van het zogenaamde Generatiepact. Hierdoor ontstaat volop ruimte voor nieuwe medewerkers.

Meer weten over werken bij gemeente Cranendonck? Bekijk dan bijgaand filmpje

Ga jij de uitdaging aan? Kijk voor het complete overzicht van de vacatures op www.cranendonck.nl/werkenbij Herken jij jezelf in één van de profielen? Solliciteer dan voor 17 juni 2020 en wie weet word jij uitgenodigd voor de selectiedagen eind juni.