Op bezoek bij de burgemeester

Winnende vogelhuisje

Vorige week kreeg de burgemeester speciaal bezoek vanuit het AZC Cranendonck. Alfatih Ali (7 jaar) bood als trotse winnaar van de ‘wie-maakt-het-mooiste-vogelhuisje-wedstrijd’ zijn winnende vogelhuisje aan aan Roland van Kessel. Deze wedstrijd was uitgeschreven door het COA in het kader van de Open dag enkele weken geleden en vanwege het feit dat het COA met het AZC dit jaar 5 jaar op de locatie van de voormalige Nassau Dietz-kazerne gevestigd is.
Samen met zijn broertje Al Harith (4 jaar) en zusje Fatima (2 jaar) gingen de drie kinderen en hun ouders gezellig taart eten en kennis maken met de burgemeester. Het was een heel gezellige en feestelijke ontvangst.

foto Jos Meusen

Expositie in gemeentehuis

Kunstenaar Nader Rikhtehgarchi was bij het bezoek ook aanwezig. Hij exposeerde tijdens de open dag en de weken erna zijn schilderijen in het gemeentehuis. Deze expositie organiseerde hij samen met fotograaf Ehsan Tavoosi die helaas niet aanwezig kon zijn bij het bezoek. Beide kunstenaars wonen (woonden) in het AZC in Budel. Ook Nader voerde een mooi gesprek met de burgemeester. De burgemeester had voor beide kunstenaars een getuigschrift waarvan hij een exemplaar persoonlijk aan Nader overhandigde.

foto Jos Meusen